Translate

середа, 13 лютого 2013 р.

Готуємось до дня закоханих

Наближається день святого Валентина — свято усіх закоханих, яке вже давно прижилося на нашому терені, перекочувавши із Заходу. І знову багато людей поринає у активну гонитву за подарунками для своїх коханих, реальних та потенційних. Ну, а з давніх давен повелося, що квіти (букет чи вазонок) — найоптимальніший варіант презента, пощо ми вирішили допомогти Вам висловити свої почуття, адже квітка (рослина) не просто щось гарне і приємне, а й завжди має певне символічне значення. Таким чином Ви зумієте підібрати саме те, що найбільш відповідає Вашим почуттям, ба, навіть уникнути ситуації "не-фен-шуй".

Щоби стосунки були наповнені шаленою пристрастю, подаруйте своїй половинці гібіскус (китайська троянда). Попри те, що дерево поцілунків (як часом називають ще гібіскус у народі) може за належного догляду радувати кілька місяців Вас пишним цвітом, воно сприяє розвиткові душевної чуттєвості й гармонії.

Невибагливий у догляді спатифілюм любителі охрестили "жіночим щастям". У домівці, де він добре себе почуває завжди пануватимуть любов та злагода. Також усім , хто давно мріє про поповнення сімейства, варто оселити спатифілюм у себе, що буде помічним і для тих, хто наразі пари не має. Чоловічою ж альтернативою можна вважати антуріум — це покровитель мужчин. А у парі зі спатифілюмом у вони забезпечать Вам міцні стосунки. До речі, позитивно впливає на чоловічу силу, покращуючи інтимні стосунки і барвиста гузманія.

Романтики, що вірять в ідею вічного кохання можуть подарувати любим сенполію (узамбарська фіалка), яка це саме вічне і символізує, - проста, але гарна і дуже ніжна квіточка,  говорить і про скромність, порядність, цнотливість, таємну прихильність. Енерґетика фіалок допомагає позбавитись зайвої нерішучости та вберегти стосунки від сварок.

До рослин щастя спеціалісти фен-шуй зараховують і хойю. Переважно у нас вирощують хойю м'ясисту (восковий плющ), що символізує міцну сім'ю, але зустрічається і хойя Керрі, яка прислужиться Вам живою валентинкою, позаяк її листочок (у продажу зазвичай рослинки однолисткові) нагадують серце.

Не надто величава, але по-своєму приваблива рослинка — папороть адіантум ( венерин волос). Це дуже хороший подарунок для жінки, оскільки підсилює її привабливість, впевненість у власній неповторності й чарівності. Найліпше тримати її у спальні, де вона буде відповідати за максимальну релаксацію та хороший сон. Дозволяє адіантум позбутись відчуття самотності, гамує можливі спалахи аґресії, що стоять на заваді будь-яким стосункам.


Амариліс. Найсильніше проявляється його енерґетика у період цвітіння: кінець зими — початок весни. Позитивно впливає ця рослинка на серце і у прямому (серце як орган), і у переносному (душа) сенсі, і завжди допоможе Вам прийняти вірне рішення, коли обирати доводиться не розумом, а серцем.

фен шуй растения Якщо Ви чоловік і відчуваєте, що мила Вашому серцю жінка дещо невпевнена у собі, подаруйте їй прекрасну камелію (бажано навіть червоноквіткову). Експерти з фен-шуй вважають, що ця диво-квітка фактично рятує дам, позбавлених бажаної чуттєвості з боку кавалера, та й тих, хто асоціює себе з сірою мишкою. Камелія допоможе усвідомити свою привабливість та сексуальність, відкрити серце до нових пристрасних стосунків.

Ну, і класичний варіант, що промовисто без зайвих слів скаже про Ваші почуття, - троянда. Вона як приносить шалені почуття у Ваше життя, так і підтримує їх, зміцнює, оберігає від конфліктів.

Проте є багато людей,які не люблять Валентинового дня, позаяк зовсім самотні. Сподіваємось наступна інформація буде для них корисною і й майбутньому принесе результат. Якщо Ви довго самі або Ваші почуття залишаються без відповіді, спробуйте оселити у себе на підвіконні цикламен. Він позитивно впливає на підвищення самооцінки, дозволяє позбавитись сором'язливості, яка часто перешкоджає новим знайомствам, навчить виходити зі складних ситуацій, не панікуючи. Щоб нарешті Ваше особисте життя потекло у бажаному для Вас руслі, посадіть бегонію, при чому дуже добре поєднати в одному горщику кілька різнобарвних кущиків,скажімо, червону, рожеву та помаранчеву. Крім того, це сприятиме гармонізації уже існуючих стосунків. До речі, таку ж примиряючу і гармонізуючу силу має азалія — рослинка добра і світла.

    А тепер мерщій за подарунками, адже часу обмаль!


































































































Немає коментарів:

Дописати коментар