Translate

понеділок, 12 листопада 2012 р.

У ГалСаді ЯРМАРОК



У ГалСаді ЯРМАРОК

Український народ завжди був веселим на вдачу і вмів добре погуляти.  Одним з улюблених видів народних забав з давніх-давен були ЯРМАРКИ – великі торжища, що проте ніколи не обходились без смачних частувань, голосних пісень, жвавих танців та ігрищ.
Щорічний осінній ярмарок – стара добра традиція на ГалСаді. От і цього разу ми не відійшли від неї, а навпаки максимально урізноманітнили святкову програму. Для малечі – цікаві ігри, пізнавальні практичні заняття, які розвивають творчу уяву та майстерність: ліпнина з пластиліну, виготовлення звіряток із природних матеріалів, створення тематичних композицій із гарбузів, сухоцвітів, та листя. Крім цього, жодна дитина не залишилась без уваги та заохочувального подарунка.
 Поки дітки були у надійних руках досвідчених вихователів, батьки мали можливість спокійно ознайомитись з асортиментом товарів нашого садового центру, відвідати інформативні лекції та консультації, пройти майстер-клас з флористики, висадки цибулин чи пересадки примхливих рослин. А щоб гості ярмарку почували себе іще комфортніше, було зімпровізовано ‛ польову кухню‛, де усі бажаючі могли посидіти і ‛ перетравити ’ не тільки отриману інформацію , але й скуштувати смачнючі традиційні ярмаркові страви.
А після вдалих закупів, збагачення новими знаннями, щедрого пригощання чому б і до танцю не піти?!



Запальна народна музика лунала до самого вечора, ставши чудовою окрасою свята, яке ми влаштували для Вас. Ярмарок закінчився, але приємні враження і хороші спогади будуть гріти нас аж до наступної осені, адже це свято стало традицією не лише нашою, а й Вашою, наші Шановні Клієнти і Друзі. Й наступного року ми обов’язково вас запросимо знову! До нових зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар